Escoles

A les Deus Aventura tenim la clau perquè aquella excursió, jornada o activitat extraescolar sigui tot un èxit.

Al nostre Parc disposem de circuits acrobàtics, d’orientació, tresc aquàtic, tirolines de més de 100 metres, grutes, vies ferrades… Tots aquests circuits estan instal·lats sota normativa de seguretat i integrats respectuosament a l’escenari de les Deus de Sant Quintí de Mediona, conegudes per la seva gran riquesa geològica, biològica i paisatgística.

Totes les activitats estan dirigides pels nostres monitors llicenciats i tècnics d’esports de muntanya, amb una sòlida experiència en conduir activitats amb escolars al medi natural amb total seguretat.

Pel que fa els objectius i continguts de les nostres activitats estan dirigits a qualsevol etapa educativa, des de P5 fins a batxillerat. No cal recordar els beneficis de l’activitat física per al desenvolupament corporal, cognitiu, afectiu i social dels infants i joves.

Des de l’any 2000 ens avala la confiança de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal de L’Alt Penedès. Durant tot l’any venen a gaudir milers de nens i nenes que ens envien aquestes administracions, a part de moltes escoles que ja han dipositat la confiança en la nostra gestió i tasca de qualitat.

Al Parc podeu triar entre les següents activitats:

Escollir qualsevol dels circuits acrobàtics que tenim.

Però el millor per les escoles es escollir dues o tres activitats segons si disposeu de mig dia o d’un dia sencer.

  • Circuit acrobàtic per les roques del Pèlag del Fregaire.(via ferrada) i tirolina de 120 metres.
  • Circuit Sensacions (equilibri).
  • Cursa d’orientació.
  • Joc d’espeleologia. Visita a les grutes de les Deus i Gatera-laberint.
  • Trekking aquàtic. Fem la remuntada del riu Mediona tot fent diferents salts a l’aigua de diferents alçades segons l’edat dels nens. (Només estiu.)
  • Circuit botànic.
  • Taller d'escalada.
  • Puenting.

Les escoles arriben al Parc a les 9’30 i comencen les activitats a les 10 o 10’30. Al migdia parem a dinar i després fem l’activitat que ens resta.

Dues activitats: 14 € (IVA inclòs).

Tres activitats: 18 € (IVA inclòs).

A part d’aquestes activitats també podem fer activitats més a mida com raids d’aventura, curses d’orientació… I, fora del Parc, també podem organitzar qualsevol mena d’activitat d’aventura, com circuits indoor o rutes per conèixer el medi natural català.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. En visitar la nostra web, acceptes l'ús que fem d'elles.
Més informació